Question

Hi, I am using outlook and I want to connect to a shared mailbox with A360, so I can read emails from that mailbox. I see in some posts on this forum that that functionality isn't available (yet?). Does anyone have a workaround for this problem?

  • 26 January 2022
  • 9 replies
  • 45 views

Hi, I am using outlook and I want to connect to a shared mailbox with A360, so I can read emails from that mailbox. I see in some posts on this forum that that functionality isn't available (yet?). Does anyone have a workaround for this problem?

9 replies

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Leon Zwinderman​ ,

 

Could you try passing in the folder path into the Loop Action: mail in mail box Action as shown the screenshot below?

image 

Also, the Email: Connect Action lets you select between accounts:

 

image 

Kind Regards,

Ashwin A.K

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Leon Zwinderman​ ,

 

Even passing RPA_TEST_Postvak_IN into the Folderpath doesn't let you loop through the mails?

 

imageIf thats the case, then you might have to raise a ticket with AA, and let the product experts have a look at it.

 

Kind Regards,

Ashwin A.K

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Leon Zwinderman​ ,

 

Mine is 21.121

 

imageCould you try upgrading and see if that works out for you?

 

Kind Regards,

Ashwin A.K

Thanks for your assistance Ashwin! Much appreciated. I hope/think upgrading will solve this problem.

Hi Ashwin,

 

Thanks I tried that. It works for accessing subfolders on my own account, but not the shared mailbox. To give more context, I want to access the 'RPA_TEST_Postvak_IN' shared mailbox

 

test

unfortunately, it can't loop nor can I find it using the "Email: Check if folder exists" action. Which bot agent version are you using, because the functionality you show here aren't available in my version:

 renditionDownload

I'm using Bot agent version 16.7 do I need to upgrade to connect to the shared mailboxes?

Hi,

 

I have the same issue..

Do you finaly find a workarround for this please?

 

Regards,

Stive

Badge +3

Has anyone found a solution for this? @automationanywhere 

Reply