Solved

Pending execution

  • 7 July 2023
  • 4 replies
  • 69 views

Badge +1

Hello everyone,

In my Community version, I have a frozen execution (screen print).

I have already restarted the machine, turned it off for days, and removed everything from the machine's Automation, but the pending execution is still there.

I can't remove the device because it says there is a deployment in progress.

Does anyone know how I can kill this execution?

 

I performed the procedures below without success.
https://apeople.automationanywhere.com/s/article/BOT-struck-in-In-Progress-Stage-and-not-able-to-move-it-to-history-or-BOT-struck-in-Pending-execution-Stage-and-not-able-to-move-it-to-history-on-A2019-CLOUD-environments

 

icon

Best answer by Chandrasekhar 7496 7 July 2023, 16:28

View original

4 replies

Userlevel 3
Badge +5

 

Userlevel 3
Badge +5

try above processes once

 

Badge +1

Thank you very much for your help @Chandrasekhar 7496 .

From the video, I realized that mine didn't work because I didn't delete and re-insert the "" where it needs to be.

Userlevel 3
Badge +5

Thank you very much for your help @Chandrasekhar 7496 .

From the video, I realized that mine didn't work because I didn't delete and re-insert the "" where it needs to be.

I know I to face the same problem

I tried the YouTube video method as a trial it worked for me though you didn't resolve the issue I'll give Automation anywhere technical support email you can mail them regarding your issue 

Reply