Question

Not able to connect the local device.

  • 1 March 2023
  • 9 replies
  • 189 views

Userlevel 2
Badge +3

Hi all,

I am not able to connect to local device facing difficulty. 

 

Tried to delete but not able to delete. Please help me with this.

 

Thanks & Regards,

Lakshmi MP


9 replies

Badge +1

Hi, check if there is any active deployment going on in “InProgress” activity.

Userlevel 2
Badge +3

Hi @rohit.k2 , One task is there in “Inprogress” but in automation i have deleted that bot but still showing in progress. What to do.

 

 

Badge +1

Consider restarting the bot agent service and try again.

 

Userlevel 2
Badge +3

Hi @rohit.k2 ,

I tried by restarting the bot agent but still same issue not able connect to local device. Please suggest me.

 

Badge

Hi, 

You can have a look into this video. 

 

Hope it helps!! 

Userlevel 5
Badge +14

@lakshmi_mp Remove automation anywhere folder under 

C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local , restart your machine and connect to control room.

Userlevel 2
Badge +3

Hi @rbkadiyam , even after following above steps, I am facing same issue. Not able to connect to local device, not able to delete the existing device. What changes I need to make. Please let me know.

Userlevel 7
Badge +13

Hi @lakshmi_mp ,

 

Have you tried with resetting the Device through CR API call? If not, please try.

Userlevel 2
Badge +3

Hi all,

I deleted the existing device and connected to local machine, its working fine now. I referred to this link.

https://chandmohammad.hashnode.dev/how-to-reset-your-automation-anywhere-device-using-api-in-postman-a-step-by-step-guide?_fsi=wEzotsuN

Thank you all for your support and guidance.

 

Reply