Question

I can't delete my local device as it is part of an active bot deployment

  • 6 December 2022
  • 5 replies
  • 1363 views

Badge

I have this issue, I can't delete my local device as it is part of an active bot deployment according to automation anywhere. The problem is that no bots are currently running. I have tried everything, to uninstall and re-install the bot agent, I have tried to delete about every file on my computer related to automation anywhere. There is nothing to do, I am still facing the same error. 

I can’t add a new device as I am using the community edition. What should I do at this point ? 

I tried contacting Automation Anywhere several times, they completely ignored our request despite promising that someone would call us. It’s been about 3 weeks now and this is not resolving. 


5 replies

Userlevel 7
Badge +13

Hi @Thelmette,

 

I hope you are having the local admin privilege. If so, please try stopping the BOT Agent service and then try removing the Device. Once it is successfully removed, Restart the service again.

 

 

Userlevel 3
Badge +6

Dear @Thelmette,

 

We have different scenario when we cant delete the device are following:

  1. Restart the Bot Agent Services
  2. Uninstall the Bot Agent and Reinstall with lastest version
  3. Restart the machine 

Regards,

Badge +1

@Thelmette Hi Did you find any solution? I’m facing same issue.

Badge

@Thelmette Hi Did you find any solution? I’m facing same issue.

no

 

Userlevel 5
Badge +9

Hi @s.bp.chandrashekar ,

Kindly check below threads

 

HTH

Regards

Reply