Question

I created a simple bot to display a message. When I run, I get Device Error. I check the history activity, it said Deployed failed. What am I doing wrong or is my user set up correct?

  • 6 October 2022
  • 9 replies
  • 11 views

I created a simple bot to display a message. When I run, I get Device Error. I check the history activity, it said Deployed failed. What am I doing wrong or is my user set up correct?

9 replies

Userlevel 5
Badge +8

Hi @Elizabeth Nacino​ ,

 

Hope you have connected your device to CR before running the bot. If not checkout below tutorial for the same.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=113amp;v=HurEYhfaC0s&feature=emb_logo

Hi Chandu,



My device is connected to the CR and I am running it from the CR.

I also get this error: Can you tell me what dependencies does it need .

I am simply displaying a message.

This is my BOT.

[cid:image005.png@01D8D972.54620A00]



This is the error I get when I run it.

[cid:image006.png@01D8D972.54620A00]
Badge +4

Hi @Elizabeth Nacino​ 

 

Was it working previously, or has it started happening recently?

Userlevel 5
Badge +8

Hi @Elizabeth Nacino​ ,

 

Unable to see you error screenshot, are you using community cr?

No , it never worked. AT first I get device error- deployed failed. Now , I get this error.

Thanks.
Userlevel 5
Badge +8

Hi @Elizabeth Nacino​ 

I'd recommend opening a support ticket with AA using below link

 

https://apeople.automationanywhere.com/s/support/p>

 

if you don't have access to the above link, Send an email to AA Support team "apeopleopsteam@automationanywhere.com" to get the access.

No , I am not using community cr.
Userlevel 4
Badge +8

Please try deleting and re-adding the device.

Hi Satguru.saran,



I forwarded your answer to my problem to our Technical Support Richard Vuong.

He deleted my device as you instructed, but I got a download error when I rerun the bot.

Attached is the email that Richard sent you. Please respond to his email what else we need to do to run a bot.

Your help is highly appreciated.



Thanks.



Elizabeth Nacino

Principal Application Developer

LAC, Child Support Services Department

Division of Technology Services

Office: (323) 889-3246

elizabeth_nacino@cssd.lacounty.gov

Hours: 7:00 AM to 5:30 PM

RDO: Every Mondays



Confidentiality Notice: This e-mail message, including any attachments, is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain confidential and privileged information. Any unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If you are not the intended recipient(s), or designated agent, please contact the sender by reply e-mail and destroy all copies of the original e-mail.

Reply