Question

Commands do not work in unattended mode

  • 18 February 2022
  • 4 replies
  • 64 views

I recently noticed that some bots were showing error when running unattended. Commands such as object cloning, keystrokes, among others, worked perfectly in assisted mode, but in unattended mode it resulted in an error.

I entered several screen capture commands to identify the status at the time of the action, but it always returns a black screen in the captured images.

How can I resolve this situation?


4 replies

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Jeanderson Silva​ 

 

Black screen error during the unattended mode of task deployment is encountered if any of the Autologin best practice is not in place.

 

Kindly login to Apeople portal and access the articles below to fix the error:

 

https://apeople.automationanywhere.com/s/article/Commands-like-Object-Cloning-Image-Recognition-Keystrokes-Etc-Do-Not-Work-In-Unattended-Mode-When-Autologin-Is-Enabled-And-Error-Out-With-Black-Screenshot-On-Failure

 

https://apeople.automationanywhere.com/s/article/Best-Practice-For-Un-Attended-Mode-Bot-Run

 

In case if you are still encountering the issue after making the changes as per the articles, please open a Support request to investigate the issue further

 

Thanks!

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Jeanderson Silva​ ,

 

I'd recommend opening a support ticket with AA using the below link for further investigation

 

https://apeople.automationanywhere.com/s/support

 

if you don't have access to the above link, Send an email to the AA Support team "apeopleopsteam@automationanywhere.com" to get access.

 

Thanks!

Hi @Tamil Arasu​ 

 

It didn't work for me. It still keeps showing the problem.

Hi Did your keystrokes not working in unattended mode resolved?

please help as I have the same issue in v11.3

Reply