Question

AA11 - Object controls not working for one user.

  • 17 June 2022
  • 1 reply
  • 11 views

For 1 specific user, Object control actions are not working in Chrome/Edge in Automation anywhere V11 runtime license.

 

Below list of actions taken for that specific user

  1. AA v11 uninstalled & reinstall again.
  2. Chrome plugin uninstalled & reinstall again.
  3. AA plugins added manually.
  4. Enabling/Disabling developer mode in Chrome.
  5. AA extensions added/removed in chrome.
  6. Changed display settings to 100%.
  7. Laptop reimaging.

 

Please let us know if anyone come across this kind of issue earlier.


1 reply

Userlevel 4
Badge +8

@KARTHICK NATARAJAN​ :

 

Please follow the below steps and see if that resolves your issue.

 

  1. Open the Start Menu and search for Command Prompt.
  2. Right-click it and choose to Run as administrator
  3. Type regsvr32.exe oleacc.dll  and hit Enter.

...........................................................................................................................................................

  1. Open File Explorer and type %windir%\SysWoW64 in the address bar. The 32-bit Command Prompt executable is located in this folder.
  2. Right-click on the cmd.exe file and choose to Run as administrator. A 32-bit elevated Command Prompt instance is opened.
  3. Execute the regsvr32.exe oleacc.dll command as explained above. The file is now registered and a confirmation dialog is displayed
  4. Restart the machine once the above step is performed.

 

if you are still facing any issues then please create a support case

 

How to create a support case :

https://apeople.automationanywhere.com/s/article/How-to-create-a-support-case-in-service-cloud

 

if you don't have access to the above link, email the AA Support team "apeopleopsteam@automationanywhere.com" to get access.

Reply