Question

Pending Execution

  • 21 February 2023
  • 11 replies
  • 449 views

Badge +2

Hi,

I am using Community Edition and stuck at Pending Execution. Unable to delete it asking to contact Administrator.

Can anyone help?

 


11 replies

Userlevel 1
Badge +4

Hi Mrugesh,

 

Please share the screenshot of the issue.

Badge +2

Hi Mulesh,

Below is the screenshot of the issues.

 

Tried restarting the bot agent and reinstalling the device.

Badge +2

Hi Mrugesh,

 

Please share the screenshot of the issue.

Hi Mulesh,

Below is the screenshot of the issues.

 

Tried restarting the bot agent and reinstalling the device.

Userlevel 1
Badge +4

Hi Mrugesh,

 

As per the screenshot your device is not connected. 

  1. Delete the Device
  2. Install new bot agent and check the correct credential from the domain or workgroup you are using A360.

 

 

 

Badge +2

Hi Mrugesh,

 

As per the screenshot your device is not connected. 

  1. Delete the Device
  2. Install new bot agent and check the correct credential from the domain or workgroup you are using A360.

 

 

 

Hi Maulesh,

I have tried all the possible ways you have mentioned.

Badge +2

Hi Mrugesh,

 

As per the screenshot your device is not connected. 

  1. Delete the Device
  2. Install new bot agent and check the correct credential from the domain or workgroup you are using A360.

 

 

 

Would like to reset it but not sure how to…
Tried contacting the community yet to receive mail from them.
 

Userlevel 1
Badge +4

Hi Mrugesh,

 

type whoami at the command prompt and copy and paste the same details in the details credential and then try again it should work.

 

Badge +2

Hi Mrugesh,

 

type whoami at the command prompt and copy and paste the same details in the details credential and then try again it should work.

 

Hi Maulesh,

Have done this process too. It didn't worked for me. It seems like only thing remaining is to reset it.

 

Userlevel 1
Badge +4

Hi Mrugesh,

 

If still did not work then later today can reach out to me.

 

Can check on zoom or team meeting and try to help you out.

 

Userlevel 6
Badge +16

Hi @Mrugesh Chaudhary 

Can you try below solution

https://chandmohammad.hashnode.dev/how-to-reset-your-automation-anywhere-device-using-api-in-postman-a-step-by-step-guide

Userlevel 5
Badge +14

@Mrugesh Chaudhary 

Solution 1: 
If the V11 client is already present when you install the Automation anywhere bot agent service, do not uninstall the V11 Client after installing the Bot agent, follow the below sequence for the same:-

  • Uninstall Both the v11 client and A360 bot agent.
  • Now install the A360 bot agent again.

Note:- Only follow this step when you have a V11 client already present and you wanted to uninstall the V11 client.

Solution2:
Check the Node manager logs for the below error:-

2022-Dec-06 Tue 17:41:40.463 ERROR [pool-4-thread-1] - com.automationanywhere.nodemanager.service.impl.UserBotSessionServiceImpl - {deploymentId=f876631a-49ab-435c-bf6f-970fabfed57d_d4d8138d667b16e6, traceId=d4d8138d667b16e6} - getBotSession(UserBotSessionServiceImpl.java:189) - Auto-login credentials may not be set or may be incorrect com.sun.jna.platform.win32.Win32Exception: An attempt was made to reference a token that does not exist.


Now validate the below registry entries, if not present add the same and run the bot.

image.png

Reply