Question

Newbie here... Running into an issue that guessing is an easy fix. Getting error "Unable to download the bot or dependencies to the device" when trying to run a simple bot to open a browser to http://www.google.com. Anyone with a solution?

  • 21 March 2022
  • 5 replies
  • 40 views

Newbie here... Running into an issue that guessing is an easy fix. Getting error "Unable to download the bot or dependencies to the device" when trying to run a simple bot to open a browser to http://www.google.com.Anyone with a solution?

5 replies

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Kirk Baumann​ ,

 

Refer to the below article.

https://apeople.automationanywhere.com/s/article/A2019-Unable-to-run-bot-with-error

 

Thanks!

Userlevel 4
Badge +8

Hello @Kirk Baumann​ Basically, this error comes due to the Bot command packages are failing to download from Control Room to execute the bot in Botagent VM. You may perform the steps from the suggestion from the above KB article and also validate if the Control Room access URL is configured with DNS\FQDn of the CR server if this is an OnPremise setup.

Greetings @Tamil Arasu​ ,

 

Appreciate the link... it's posted in response to this question in other forum posts. However, when one tries to go to that link, the response is:

 

Invalid Page / Page Load Error

 

We've encountered an error while loading this page. Please check your URL or try to reload the page.

Can’t find what you are looking for? Try entering relevant keywords in the search box on the Home page.

If you continue to experience this error, please contact our community management team with the following information:

Browser and OS, Page URL

 

See attached screenshot below. Is there another location for that article as it does not exist at the link you provided.

 

With regards!

 

aa_page_err

Appreciate the details in your response @Sajith Sudhakaran​ .

Userlevel 3
Badge +7

Please use a partner registered account to log in to the above link.

Reply