Question

I have created a BOT to open the URL link from an email. I am using 'Browser Open', i am able to open the URL in Chrome but not in Edge. Error: The page that you are trying to access cannot be loaded.

  • 13 April 2022
  • 8 replies
  • 12 views

I have created a BOT to open the URL link from an email. I am using 'Browser Open', i am able to open the URL in Chrome but not in Edge. Error: The page that you are trying to access cannot be loaded.

8 replies

Userlevel 3
Badge +7

Hi @Ramamoorthy M​ ,

 

Could you please check whether the Edge Plugin's installed or not?

 

If not, please install it by using the below link and give it try.

Automation 360 - Microsoft Edge Addons

 

Thanks!

Userlevel 3
Badge +7

Have you tried to open the URL in Edge manually?

Hi Tamil Arasu,

 

Plug-in already install in my Edge Browser. Still getting the same error.

 

image 

Thanks.

 

Regards

Moorthy

Userlevel 3
Badge +7

I guess you're using an office system, your org might not allow you to open the URL into the Edge.

One more i have noticed that the failure URL has https://apc01.safelinks.protection.outlook.com/?/p>

 

but when and paste in browser the above line has been removed from the URL.

 

Regards

Moorthy

Userlevel 3
Badge +7

You're welcome.

Please check permission as well because the bot is unable to access/open the pages via Edge.

Yes, i have copied the URL from Message box and tried.

It is working fine.

Yes, i am using office system, but the same URL when i copy manually it is working fine. I will check further.

 

Thank you so much for your help.

Reply