Question

Edge Browser using Internet Explorer mode.

  • 13 October 2022
  • 1 reply
  • 28 views

Automation Anywhere Enterprise Client V11.3​

I am developing a bot that uses a Website on Edge Browser using Internet Explorer mode.

The website can only run in Internet Explorer and in Edge using the IE mode

Using Internet explorer is out of the question since new security policies of my company will soon remove all Internet explorer installs on the network.

​when programming object cloning for edge on IE mode I dont have access to any html document paths/Xpaths, it behaves more like a Windows Desktop App

I can use the Advanced type of object cloning ​but that only works for Unchanging parts of the Legacy Website but for things like search results where the data changes is where I have the problem since no matter the what I do with the tools that AA Client has It cant find the row that I need.

I want to know if there is a way to find what I need with the tools that AA enterprise client V11.3 provides.​

The legacy website only runs on Internet explorer

Uses Active X, VBS.


1 reply

Userlevel 4
Badge +8

Hi @Carlos Diaz​ ,

 

As you have not mentioned the exact 11.3 version you are using, I suggest that you go through the following document - https://docs.automationanywhere.com/bundle/enterprise-v11.3/page/enterprise/topics/aae-architecture-implementation/deployment-planning/microsoft-ie-11-eol.htmlthat has the details on the 11.x version that can be used for Edge in IE mode and other details as well.

 

If you are still facing an issue then kindly create a support case.

 

How to create a support case :

https://apeople.automationanywhere.com/s/article/How-to-create-a-support-case-in-service-cloud

 

If you don't have access to the above link, email the AA Support team "apeopleopsteam@automationanywhere.com" to get the access.

Reply